top of page

Tjänster.

Oavsett om ni vill marknadsföra en särskild produkt eller tjänst, stärka ert varumärke eller ha en helhetslösning där video används vid alla steg i en säljprocess så är vårt mål desamma, att ni ska generera fler kunder och öka lönsamheten.

 

Vi har en beprövad trestegsmodell som vi använder i alla våra produktioner för att kunna leverera en slutprodukt som ger resultat.

Videostartegi.png

Analys.

Vi identifierar vilka mål ni vill uppnå och definierar vilket budskap som är mest ändamålsenligt för er målgrupp.

Strategi.

Utifrån analysen kartlägger vi var era potentiella kunder är i köpprocessen och vilka kanaler som är mest ändamålsenliga för att nå dem.

Produktion.

När strategin är lagd genomför vi inspelningen. Därefter kan vi leverera en högkvalitativ produktion som får kunden att välja er.

SLUTPRODUKT

Vi levererar.

Allt material är anpassat för distribution i era kanaler oavsett om det ska publiceras på hemsida, delas som organiskt innehåll på sociala medier eller som annons.

Portfolio

Ett urval av hur vi hjälpt tidigare kunder uppnå sina mål.

SAGTS OM OSS

"Vi har fått glädjen att jobba med Eskart Media för både stillbilder och rörligt material och är sjukt glada över att vi börjat jobba ihop. Samarbetet funkar väldigt smidigt, det är tydlig kommunikation och resultatet är fantastiskt. Uppskattar också att det är snabb och tydlig leverans."

Review, Robin Berkhuizen.jpg

"Snabbt, smidigt och prisvärt! Allt man kan önska sig och slutresultatet blev över förväntan, de få ändringar vi ville göra löstes inom 24 timmar vilket uppskattas då vi hade tight deadline."

Review, Ashlan Mirghadiri.jpg
Tjänster, Kontakt

KONTAKT

Hör av er idag.

Tillsammans diskuterar vi era behov och en lösning för att uppnå era mål.

0760 83 74 87

bottom of page